HungarianMagyarRomanianRoEnglish (UK)

Siklód webkamera

 play-309042 960 720

Közérdekű információk

537005, Etéd, Fő u. 469.

Hargita megye

Tel:0266-226201

Fax: 0266-226259 

comunaatid@yahoo.com

INFO

Numarul unic pentru
apeluri de urgenta este 112

 112

 

Facebook Like Box

Önkormányzat Facebook

Felhívás - ingyenes képzés

Tisztelt községi lakók!

Az Egis-Romania (https://www.egis-romania.ro/) a PNDR 1. intezkedésének kerétben futó projekt (“Acțiuni pentru transferul de cunoștinte și acțiuni de informare”) kapcsán INGYENES képzést szervez gazdáknak. A képzés témája az állattenyésztés és a növénytermesztés is, és az egy hetes tanfolyamon jó példák lesznek bemutatva, mint például az új technológiák használata a mezőgazdaságban, állat tenyésztésben, és szó lesz a kedvező hatásokról is, amelyek elérhetők új megközelítések segítségével. A képzés kitér a gazdaságok pénzügyeire, könyvelésére is, és egyszerű gyakorlati példákon keresztül tanulhatják meg a résztvevők a legfontosabb és leghatékonyabb módszereket. A tanfolyam napi 4-6 órát vesz igénybe és a szervezők étkezést is biztosítanak (reggeli, ebéd). NAGYON FONTOS, hogy a kurzus végén minden résztvevő automatikusan egy hivatalos (akreditált) tanusítványt fog kapni a képzés elvégzéséről, amely felhasználható támogatás igénylés vagy pályázás során is.
A képzés jövő héten indul, Székelykeresztúri helyszínen, vagy amennyiben valamelyik községből 10-15 érdeklődő is lenne, akkor van lehetőség arra, hogy az adott településen legyen a képzés.
Kérem, amennyiben lehetséges értesítsék az érintett gazdákat, illetve küldjék el a lehetséges érintettek elérhetőségeit (telefonszám), hogy közvetlenül tudjuk értesíteni őket!

A képzés megszervezését a csíkszeredai DG Consulting szervezi, kérem, őket keressék kérdéseikkel:
Kelemen H. Gábor
Mobil: +40-749-766664

egis 1 egis 2